Davant d'una sentència que criminalitza drets fonamentals, hem de ser capaços de construir una resposta de país. Gent molt diversa, de llocs diferents, que s’uneix per uns objectius comuns: la llibertat de les preses i presos polítics, el rebuig unànime a la repressió i la defensa del dret a l’autodeterminació.

Les Marxes per la Llibertat són una resposta de país, que implica tots els territoris, tota la ciutadania, i que interpel·la familiars, amistats, veïnes i veïns, companyes i companys de feina, etc. Es faran 5 marxes que sortiran de Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona, i que durant tres dies aniran fent camí fins a Barcelona, on confluiran.

 

 

 

Aquestes marxes, inspirades en d’altres que han tingut una gran transcendència, com la marxa sobre Washington pel treball i la llibertat de Martin Luther King, o la Marxa de la Sal de Gandhi, pretén apoderar la ciutadania i teixir una resposta de país massiva i noviolenta que torni a omplir els carrers del país en favor de l’autodeterminació, de la llibertat de les preses i presos polítics i les exiliades i exiliats i en contra de la repressió.

Per als àpats de cada parada i la pernoctació, cal fer una reserva mitjançant el següent enllaç.

Vivim un moment excepcional, en una cruïlla històrica. De nosaltres depèn respondre-hi amb la màxima dignitat possible. Fem-ho!