CONDICIONS D’ÚS DEL LLOC WEB

1. Informació general

Les condicions següents regulen la informació i l'ús permès del lloc web amb URL https://www.marxesperlallibertat.cat (des d’ara “el Web”), que l’Assemblea Nacional Catalana amb domicili social en carrer de la Marina, 315, 08025, Barcelona, amb CIF G65581621, i inscrita en el Registre de les associacions i federacions de Catalunya, amb número d’inscripció 46548-J/1 d'acord amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic; i Òmnium Cultural, amb domicili social al carrer de la Diputació, 276, principal, 08009 Barcelona, amb CIF G-08310070 i inscrita al Registre de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya amb el número de registre 988 posen a la disposició de socis, simpatitzants i altres usuaris d'Internet.

El Web ha estat creat i dissenyat amb la finalitat de donar a conèixer tota la informació i noticies sobre les Marxes per la Llibertat.

2. Condicions generals

Aquestes condicions generals tenen per objecte regular l'accés i la utilització del Web que l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural posen gratuïtament a la disposició de socis, simpatitzants i altres usuaris d'Internet, excepte en el relatiu al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d'accés contractat per l’usuari d'Internet.

L'accés al Web i la navegació pel mateix implica l'acceptació, sense reserves, de totes les condicions incloses en aquest document.

3. Condicions d’ús

L'usuari d'Internet s'obliga a fer un ús correcte del Web de conformitat amb la legislació espanyola i europea vigent i amb les condicions incloses en aquest document. L'usuari d'Internet respondrà davant de l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural o d’altres tercers, per qualssevol dany i/o perjudici que pogués causar-se com a conseqüència de l'incompliment d'aquestes obligacions.

Queda expressament prohibit l'ús del Web amb finalitats lesives de béns o interessos de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural o d’altres tercers o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (programari) de l’Assemblea Nacional Catalana, d’Òmnium Cultural o d’altres tercers.

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural es reserven la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda al Web, de la configuració i presentació d’aquest i de les Condicions d'ús.

La prestació del servei del Web té una durada limitada al moment en el qual l'usuari d'Internet es trobi connectat al mateix o a algun dels serveis que a través d'aquest es facilitin. Per això es recomana que els usuaris d'Internet llegeixin atenta i detingudament aquestes Condicions d'ús en cadascuna de les ocasions en què es proposin entrar i fer ús del Web, ja que aquestes poden estar subjectes a modificacions.

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural no garanteixen la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés al Web o al seu contingut, ni que aquest es trobi actualitzat. L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural duran a terme, sempre que no impliqui causes que ho facin impossible o de difícil execució, i tan aviat tingui notícia dels errors, desconnexions o falta d'actualització en els continguts, totes aquelles tasques necessàries per resoldre els errors, restablir la comunicació i actualitzar els continguts.

Tant l'accés al Web com l'ús no autoritzat que pugui efectuar-se de la informació continguda en el mateix és responsabilitat exclusiva de qui ho realitza.

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural no respondran de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar-se d'aquest accés o ús. L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural no es fan responsables dels errors de seguretat, que es puguin produir ni dels danys que puguin produir-se en el sistema informàtic de l'usuari d'Internet (maquinari i programari), o als fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqüència: de la presència d'un programari maliciós en l'ordinador de l'usuari d'Internet que sigui utilitzat per a la connexió als continguts del Web, d'un mal funcionament del navegador o de l'ús de versions no actualitzades del navegador.

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural no assumeixen cap responsabilitat derivada dels continguts enllaçats des del Web, sempre que siguin aliens al mateix, ni garanteix l'absència de programari maliciós o altres elements en els mateixos que puguin produir alteracions en el sistema informàtic (maquinari i programari), en els documents o en els fitxers de l'usuari d'Internet, excloent qualsevol responsabilitat pels danys de qualsevol tipus causats per aquest motiu.

Si qualsevol usuari d'Internet considerés que el contingut o els serveis prestats pels llocs webs enllaçats són il·lícits o lesionen béns o drets del propi usuari d'Internet o d'un tercer susceptibles d'indemnització i que en particular, consisteixin en:

  • Activitats o continguts susceptibles de ser considerats delictius conforme la normativa penal,

  • Activitats o continguts que violin drets de propietat intel·lectual o industrial,

  • Activitats o continguts que posin en perill l'ordre públic, la recerca penal, la seguretat pública,

  • Activitats o continguts que posin en perill la protecció de la salut pública, el respecte a la dignitat de la persona i al principi de no discriminació i la protecció de la salut i la infància,

haurà de notificar-ho, amb les observacions o il·lícits observats pel mateix.

4. Procediment en cas de realització d’activitats de caràcter il·lícit

Si un usuari d'Internet considera que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat al Web, i en particular, de la violació de drets de propietat intel·lectual o industrial (patents, models i dibuixos industrials, marques i noms comercials, etc.) o altres drets, haurà d'enviar una notificació a l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural amb el següent contingut:

  • Dades de la persona o entitat que fa la reclamació: nom, adreça, telèfon i adreça de correu electrònic,

  • Descripció de la suposada activitat il·lícita duta a terme al Web i, en particular, quan es tracti d'una suposada violació de drets, la indicació precisa i concreta dels continguts protegits així com de la seva localització al Web,

  • Fets o circumstàncies que revelen el caràcter il·lícit d'aquesta activitat,

  • En el supòsit de violació de drets, signatura manuscrita o equivalent, amb les dades personals del titular dels drets suposadament infringits o de la persona autoritzada per actuar en nom i per compte d'aquesta,

  • Declaració expressa, clara i sota la responsabilitat de la persona o entitat que fa la reclamació que la informació proporcionada en la notificació és exacta i del caràcter il·lícit de la utilització dels continguts o de la realització de les activitats descrites.

5. Dades de contacte de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural

Es posa a la disposició dels usuaris d'Internet la següent informació per poder dirigir les seves peticions, qüestions i queixes:

l’Assemblea Nacional Catalana, amb domicili social en carrer de la Marina, 315, 08025 Barcelona. Les dades de contacte són 93 347 17 14, número de telèfon i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., adreça de correu electrònic.

Nom: l’Assemblea Nacional Catalana

Direcció postal: carrer de la Marina, 315, 08025 Barcelona

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: + 34 93 347 17 14

i Òmnium Cultural, amb domicili social al carrer de la Diputació, 276, principal, 08009 Barcelona, amb CIF G-08310070. Les dades de contacte són 93 319 80 50, número de telèfon i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., adreça de correu electrònic.

Nom: Òmnium Cultural

Direcció postal: carrer de la Diputació, 276, principal, 08009 Barcelon

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: +34 93 319 80 50

6. Dades facilitades per l’usuari d’Internet

Amb caràcter general l'accés al Web no exigeix la prèvia subscripció o registre dels usuaris d'Internet.

Tota la informació que faciliti l'usuari d’Internet mitjançant els formularis de dades del Web haurà de ser veraç i aquest ha de garantir l'autenticitat de totes aquelles dades que ha facilitat a l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural per aquest mitjà. D'igual forma, serà responsabilitat de l'usuari d'Internet mantenir tota la informació facilitada a l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural permanentment actualitzada de manera que respongui, en cada moment, a la situació real de l'usuari d'Internet. En tot cas l'usuari d'Internet serà l'únic responsable de la informació falsa o inexacta que realitzi i dels perjudicis que pugui causar a *l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural o a tercers per la informació facilitada.

7. Enllaços

L'establiment d'un enllaç al Web, implica l'existència de relacions passades o presents entre l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural i el propietari del lloc web on s'estableixi, no implica per part de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural ni l'acceptació ni l'aprovació dels seus continguts o serveis.

Queda expressament prohibit qualsevol altre aprofitament dels continguts del Web, a favor de tercers no autoritzats.

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural no assumeixen cap responsabilitat per la informació continguda en webs de tercers als quals es pugui accedir per enllaços o cercadors des del Web.

8. Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del Web són titularitat de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural a qui corresponen l'exercici exclusiu dels drets d'explotació que inclouen la reproducció, la distribució, la comunicació pública i la transformació. A títol enunciatiu aquests drets inclouen el programari, el codi font, el disseny gràfic, l'estructura de navegació, les bases de dades, els textos, les fotografies i imatges, i en general tots els continguts i elements que conté. De la mateixa manera, les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat exclusiva de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural o si escau, d’altres tercers, tret que s'especifiqui el contrari.

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural són titulars dels drets de propietat intel·lectual que fan referència als seus productes i serveis, respecte a les cites de tercers.

Queda expressament prohibida la cessió dels drets de propietat intel·lectual sobre el Web. En concret, està prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posar a disposició, extracció, reutilització, o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d'ells, excepte en els casos que estigui legalment permès, és a dir autoritzat pel titular dels corresponents drets.

La utilització no autoritzada de la informació continguda al Web, la seva revenda, així com la lesió dels drets de Propietat Intel·lectual de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.

Els usuaris d'Internet hauran de respectar tots els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre el Web. No obstant això, els usuaris d'Internet podran visualitzar i obtenir una còpia privada temporal dels continguts per al seu ús exclusiu personal i privat en els seus sistemes informàtics (programari i maquinari), sempre que no sigui amb la finalitat de desenvolupar activitats de caràcter comercial o professional, així com la seva distribució, modificació, alteració o descompilació. La infracció de qualsevol dels drets citats pot constituir una vulneració de les presents condicions, així com un delicte contingut en el Codi Penal.

9. Protecció de dades personals

Tota la informació referent al tractament i la protecció de les dades personals, que ens són facilitades, es troba en la nostra Política de Privacitat.

La pàgina principal del Web disposa d'un enllaç per poder accedir al contingut de la Política de Privacitat.

10. Cookies

Tota la informació sobre les cookies en general i sobre les quals s'utilitzen al Web en particular es troba en la nostra Política de cookies.

La pàgina principal del Web disposa d'un enllaç per poder accedir al contingut de la Política de cookies.

11. Jurisdicció

Les presents condicions s'interpretaran conforme a la legislació vigent espanyola i europea en la matèria, que s'aplicarà subsidiàriament en tot el que no s'hagi previst en les mateixes.

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el Web o de les activitats en ell desenvolupades, serà aplicable la legislació espanyola i europea vigent, a la qual se sotmeten expressament l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural i els usuaris d'Internet, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.