POLÍTICA DE PRIVACITAT

1. Objecte

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural ha assumit el compromís de protegir la seva privacitat i les seves dades personals. En aquesta Política de Privacitat, li informem de la forma en la qual protegim les seves dades personals. Li recomanem llegir-la abans d'accedir al contingut digital del web.

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural defensen fermament els drets fonamentals a la privacitat i a la protecció de les dades personals, així com el compliment de les lleis estatals i europees relatives a la privacitat.

En aquesta declaració de privacitat es descriu com l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural tracten i protegeixen les dades personals de les persones que utilitzen els nostres llocs web, així com en el context de les nostres activitats internes.

2. Responsable del Tractament

El responsable de tractament de les dades personals que ens faciliti al lloc web és l’Assemblea Nacional Catalana, amb domicili social en carrer de la Marina, 315, 08025 Barcelona; i Òmnium Cultural, amb domicili social al carrer de la Diputació 276, principal, 08009 Barcelona. Les dades de contacte són telèfon 93 347 17 14, i correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; i telèfon 93 319 80 50, i correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per qualsevol consulta sobre el tractament que fem de les seves dades o altres temes relacionats, pot enviar un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

3. Dades que recopilem

Les dades personals, que si escau siguin facilitades pels usuaris, podran ser tractades per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural com a Responsables del Tractament, sent en tot moment conservades i tractades en territori Europeu.

Quan per recaptar aquestes dades personals s'utilitzin formularis, les dades facilitades per l’usuari s'entendran que són correctes, ja que és el propi usuari el que, voluntàriament, introdueix les seves dades en els formularis disponibles al nostre web i qui respon de la seva veracitat.

4. Finalitats dels tractaments de les dades personals

Les dades personals que ens faciliti ens els formularis disponibles en aquest web, seran tractades amb les finalitats següents:

a) Gestió de les Marxes per la Llibertat i comunicació de les informacions relatives.

b) Comunicació d’altres informacions relacionades amb les activitats de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

5. Terminis de conservació de les seves dades personals

Les dades es conservaran fins a la finalització de l’activitat o fins que l’usuari sol·liciti la seva supressió.

6. Legitimació pel tractament de les seves dades personals

La base legal pel tractament de les seves dades personals és el consentiment lliure i explícit, donat en el moment de facilitar voluntàriament les seves dades personals en els nostres formularis i acceptar el tractament de les seves dades a les caselles corresponents.

7. Comunicació de les seves dades personals a tercers

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural no comunicaran les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats.

8. Drets que es poden exercir

Qualsevol persona té dret a obtenir informació clara i comprensible sobre si a l’Assemblea Nacional Catalana i a Òmnium Cultural s'estan tractant les seves dades personals.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per la finalitat que van ser lliurades així com revocar el consentiment atorgat. L'exercici d'oposició al tractament de les seves dades i també pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de forma que les seves dades no seran suprimides però el tractament de les mateixes estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i de tractaments per decisions individuals automatitzades no apliquen en aquest cas per el tipus i finalitats de tractament de les mateixes.

L'exercici dels drets anteriorment indicats es poden sol·licitar per correu postal o electrònic, adjuntant còpia del DNI o passaport i exposant el dret que vol sol·licitar davant de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural a les adreces facilitades en el punt 2 d’aquesta Política.

9. Dret a presentar reclamació davant l'autoritat de control

En tot moment podrà presentar reclamació davant l'autoritat de control competent.

10. Mesures de seguretat que s’apliquen a les dades personals

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural apliquen les mesures tècniques i organitzatives necessàries tenint en compte els riscos que presenten els tractaments de les dades personals, en particular com a conseqüència de la destrucció, pèrdua o alteració accidental o il·lícita de dades personals transmeses, conservades o tractades d'una altra forma, o la comunicació o accés no autoritzat a aquestes dades personals.

L’aplicació de les mesures tècniques i organitzatives previstes tenen en compte l'estat de la tècnica, els costos d'aplicació, i la naturalesa, l'abast, el context i les finalitats dels tractaments, així com els riscos de probabilitat i gravetat variables per als drets i llibertats de les persones físiques.

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural apliquen aquestes mesures de seguretat per garantir un nivell de seguretat adequat per mitigar els riscos detectats en els anàlisis efectuats prèviament als tractaments i durant tot el cicle de vida de les dades personals i els seus tractaments.

11. Canvis en la Política de Privacitat

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural es reserven el dret a modificar aquesta Política de Privacitat quan sigui necessari per adaptar novetats legislatives o altres regulacions, per les bones pràctiques i procediments de la mateixa Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural i per requeriment de les autoritats de control.

No obstant l'anterior, les relacions establertes amb els usuaris, amb anterioritat a la modificació de la Política de Privacitat, es regiran per les normes previstes en el moment en què l'usuari va accedir al web, sense perjudici del que es disposa en el Reglament General de protecció de Dades.

Recomanem als usuaris la seva lectura abans de cada accés i navegació pel web.